5 tips voor een duurzaam moederdag cadeau

Moederdag komt er weer aan en natuurlijk wil je jouw moeder verrassen met een duurzaam moederdag cadeau. Niet alleen leuk voor je moeder, maar ook voor het milieu. In dit blog lees je tips en inspiratie voor duurzame moederdag cadeaus. 

duurzaam moederdag cadeau

Duurzaam moederdag cadeau van L.A.P. Atelier en Blooming Bakery

Fier heeft een mooi pakket samengesteld waar je jouw moeder mee wil verrassen! Met dit pakket steun je ook direct twee sociale ondernemingen, namelijk L.A.P. Atelier en Blooming Bakery. Het pakketje bestaat uit een duurzame rode vlagenlijn van het L.A.P. Atelier en een Red Velvet Cake van Blooming Bakery. Bijkomend voordeel, het pakketje wordt bezorgd met brievenbuspost. Heel eenvoudig dus. Ook kun je jouw persoonlijke boodschap meegegeven. Te bestellen tot en met 5 mei 2022 via deze link.

Ik ontving dit pakketje van de week met de post. Zelf ben ik altijd fan van dit soort cadeautjes. Het zijn duurzame cadeautjes, waarmee je ook nog bedrijven steunt met een missie. Neem nu Fier, dit bedrijf helpt mensen weer opbloeien na een leven met geweld. Fier heeft 2 leerbedrijven opgericht, Blooking Bakery en het L.A.P. Atelier waar mensen in een veilige leeromgeving weer hun interesses kunnen ontdekken. Daarnaast kan ik ook verklappen dat je dit als moeder wilt ontvangen! De cake was heerlijk en de vlaggetjes hangen hier ook met trots.

duurzame moederdag cadeaus

Duurzame moederdag cadeaubox van Zustainbox

Zustainbox heeft verschillende feestdagen boxen samengesteld, waaronder de moederdag box. Deze boxen staan gegarandeerd voor succes, want je geeft echt een orgineel moederdag cadeau. Zo kun je jouw moeder verrassen met een ‘moeders in de make-over’ duurzaam moederdag cadeau box of een ‘koninklijk theeleuten met ma’ duurzaam moederdag cadeau box. Een overzicht vind je hier.

 

Bloemen cadeau

Bloemen zijn altijd een goed idee als moederdag cadeau. Zeker als je gaat voor duurzame bloemen, waar BloomPost voor staat. Een bosje bloemen is gegarandeerd succes en hoort dus ook met recht thuis is het lijstje duurzame moederdag cadeaus.

Stel zelf een pakketje samen

Niets is leuker om een persoonlijk pakketje samen te stellen voor je moeder. Je weet immers precies wat ze lekker vindt. Kies bijvoorbeeld voor duurzame chocolade van Tony Chocolonely. Of duurzame losse thee van bijvoorbeeld Simon Lévelt. Of wat dacht je van plasticvrije verzorgingsproducten? Is jouw moeder gek op koken? Dan kun je haar misschien wel verrassen met duurzame keukenhulpjes.

Duurzaam boek

Houd je moeder van lezen? Verras haar dan met een duurzaam boek cadeau. In de boekhandel en online is er veel keuze qua boeken over duurzaamheid. Wat dacht je van ‘dit is een goede gids’, ‘de verborgen impact’ of voor de minimalistische mama ‘Weg ermee’.

Wat geef jij jouw moeder voor duurzaam cadeau met moederdag? Ik ben benieuwd naar jouw duurzame moederdag cadeau tips.

Affiliate Links

Op mijn blog maak ik gebruik van affiliate links. Bestel je via deze links, dan ontvang ik een kleine commissie zonder dat jij meer betaalt. Op deze manier help je mij mijn blog te onderhouden. Bestel bijvoorbeeld ecologische schoonmaaktabs bij YouSea, boek je vakantie via Natuurhuisje of shop op BigGreenSmile.

Geplaatst in Duurzaam winkelen, Duurzame Alternatieven en getagd met , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *