Ecologische schoonmaak tabs van YouSea

Een schoon huis dat willen we allemaal, maar het liefst wel op een duurzame manier. Duurzaam schoonmaken en dus het gebruik van ecologische schoonmaakproducten is dan ook een pre. Nog mooier is het als de producten die je gebruikt ook nog plasticvrij zijn. YouSea heeft ecologische schoonmaakproducten ontwikkeld waarbij je ‘nee’ zegt tegen plastic en je jouw ecologisch voetdruk verkleind. Ze hebben als doel een schonere wereld te creëren. Ze maken plasticvrije ecologische schoonmaakproducten en gaan voor 0% plastic waste en een positieve milieu impact.

schoonmaak-tabs

Producten YouSea

YouSea heeft vijf ecologische schoonmaakproducten ontwikkeld; voor de keuken, de vloer, het sanitair, het interieur en ook nog een speciaal product voor desinfecteren. Deze ecologische schoonmaakproducten zijn in de vorm van tabs, die volledig oplosbaar zijn in water. De schoonmaakflessen zijn gemaakt van aluminium. Hierdoor komt er geen plastic bij kijken. Kies je voor YouSea dan kies je dus zowel voor plasticvrije schoonmaakmiddelen als voor milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Voordelen van ecologische schoonmaak tabs

# Plasticvrij en zero-waste
Er komt 0% plastic kijken bij de ecologische schoonmaak tabs van YouSea.

# Herbruikbaar
De aluminium fles is navulbaar.

# Ecologisch afbreekbaar

# Vrij van chemische stoffen en BPA vrij

# Vegan

# Neemt weinig ruimte in beslag
De tabs zijn klein en je vult steeds dezelfde fles. Geen volle kasten meer dus. Daarnaast staat deze aluminiumfles ook nog eens strak in je interieur.

Nadeel van ecologische schoonmaak tabs

# Duurder
Je moet investeren in aluminium flessen en in een keer een voorraadje tabs kopen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om andere spuitflessen te gebruiken.

Hoe werken de ecologische schoonmaak tabs?

De ecologische schoonmaak tabs zijn heel gemakkelijk in gebruik.

  1. Kies een schoonmaak tab naar keuze
  2. Voeg water toe in een schoonmaakfles
  3. Voeg 1 tab toe – de tab is volledig oplosbaar, je hoeft het dus niet open te knippen
  4. En het schoonmaakmiddel is klaar voor gebruik

Mijn ervaring met ecologische schoonmaak tabs van YouSea

Ik heb een proefpakketje ontvangen met verschillende tabs van YouSea. Mijn eerste ervaring is die met de sanitair reiniger. Heel fijn om een reiniger te hebben voor al het sanitair. Hierdoor heb je niet een wirwar van flessen in je badkamer staan. Bovendien past dit ook in een zero-waste badkamer en staat de fles ook nog eens onwijs mooi! Wel moet ik een beetje wennen aan de geur. Als de eerste tab op is ga ik met enthousiasme verder met de keuken schoonmaak tab!

 Affiliate Links

Op mijn blog maak ik gebruik van affiliate links. Bestel je via deze links, dan ontvang ik een kleine commissie zonder dat jij meer betaalt. Op deze manier help je mij mijn blog te onderhouden. Bestel bijvoorbeeld ecologische schoonmaaktabs bij YouSea, boek je vakantie via Natuurhuisje of shop op BigGreenSmile.

Geplaatst in Duurzame Alternatieven, Huishouden en getagd met , , , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *