SodaStream, zelf bruisend water maken als alternatief voor flessen bruisend water

Ben jij zo iemand die elke week ‘flessen bruisend water kopen’ op zijn to do lijstje zet? Dan is een Sodastream wellicht wat voor jou. Met een SodaStream maak je in een handomdraai bruisend water van kraanwater. Hoe handig is dat? Kraanwater heb je immers altijd in huis. Scheelt jou zware flessen sleuren vanuit de supermarkt. Ook bespaart het aardig wat plastic. Je schaft namelijk speciale SodaStream flessen aan die wel tot 3 jaar mee gaan.

Een SodaStream kopen is een duurzame keuze voor zelf bruisend water maken. Je bent goed bezig voor het milieu en voor je eigen gezondheid. Daarnaast is het ook een goede investering waarmee je uiteindelijk veel goedkoper uit zal zijn.

SodaStream, zelf bruisend water maken als alternatief voor flessen bruisend water

Een SodaStream is een duurzaam alternatief voor zelf bruisend water maken. Met een SodaStream maak je kraanwater in een handomdraai bruisend. Het enige wat je nodig hebt is (kraan)water, een drinkfles en een Co2-cilinder die weggewerkt is in het apparaat. Hoe werkt het? Je vult de fles met kraanwater, zet de fles in het apparaat en binnen enkele seconden heeft je fles bubbels. Ook fijn, je kunt zelf de hoeveelheid bubbels bepalen. De apparaten van SodaStream werken met een hervulbare gas cilinder. Je kunt daarmee tot wel 60 liter bruisend water maken.

Wist je dat je een SodaStream ook een duurzaam alternatief is voor frisdrank? Je kunt namelijk verschillende SodaStream smaken kopen en deze toevoegen aan het bruisende water. Voorbeelden van SodaStream smaken zijn: Cola, Orange, Ginger Ale en tonic. Uiteraard zijn dit gezondere varianten, omdat ze veel minder suiker en zoetstoffen bevatten.

Een nadeel van de SodaStream is dat het weer een apparaat is die je kwijt moet op je aanrecht. Een alternatief is de Grohe Blue home kraan. Hiermee kun je nog gemakkelijker bruisend water maken. Het bruisend water komt namelijk direct uit je kraan. Naast bruisend water komt er ook gekoeld en gezuiverd water uit de kraan. En dit alles zonder extra plastic afval.

Sodastream kopen? Dit zijn de kenmerken

  • Duurzaam alternatief voor bruisend water flessen
  • Van kraanwater zelf bruisend water maken
  • Geen stroom nodig en overal te gebruiken
  • Compact formaat en neutraal design
  • Werkt met Co2-cilinders
  • Makkelijk te bedienen
  • SodaStream flessen zijn ongeveer 3 jaar herbruikbaar
  • SodaStream smaken beschikbaar voor frisdrank

Conclusie & overzicht

Er zijn verschillende type SodaStreams op de markt. Wil je een zwarte SodaStream kopen of een witte SodaStream kopen? Van 1 ding ben je verzekerd: Gemak! Vanaf nu kun jij altijd zelf bruisend water maken. Ga jij zelf bruisend water maken? Of ga jij de SodaStream smaken testen? Ik zelf ben in ieder geval om en gebruik het apparaat elke dag om zelf bruisend water te maken.
Of ga jij voor nog meer gemak en ga je een Grohe blue kopen? Hiermee komt bruisend water gewoon bij jou uit de kraan. Bruisend water maken is nog nooit zo makkelijk geweest.

Affiliate Links

Op mijn blog maak ik gebruik van affiliate links. Bestel je via deze links, dan ontvang ik een kleine commissie zonder dat jij meer betaalt. Op deze manier help je mij mijn blog te onderhouden. Bestel bijvoorbeeld ecologische schoonmaaktabs bij YouSea, boek je vakantie via Natuurhuisje of shop op BigGreenSmile.

Geplaatst in Duurzame Alternatieven, Keuken en getagd met , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *