Uitwisbaar notitieboek

Wil jij ook zuiniger omgaan met papier? Koop dan geen standaard schriften of kladpapier meer, maar ga voor een Correctbook. Een Correctbook is een uitwisbaar notitieboekje. Het is te vergelijken met whiteboard, maar dan in schriftvorm. Alle notities drogen binnen secondes. Met een sponsje of met de achterkant van de fineliner kun je gemakkelijk notities wissen. Een uitwisbaar notitieboek kopen zoals Correctbook zorgt ervoor dat jij milieubewust bezig bent. Je bespaart zo namelijk aardig wat papier.

Uitwisbaar notitieboek als alternatief voor een papieren notitieboekje

Wist je dat het idee voor Correctbook is ontstaan in de sloppenwijken van Afrika? In Afrika is een groot tekort aan schoolmateriaal. Door daar herbruikbare notitieboeken in te zetten, beschikken de kinderen altijd over schrijfmiddel. Correctbook is een onderneming die zich inzet tegen wereldwijde analfabetisme. Ze werken samen met internationale ontwikkelingshulp organisaties om hun missie waar te maken. Bij aankoop van de producten van Correctbook doneer je direct uitwisbaar schrijfmateriaal aan Afrika. Dit maakt dat jij extra goed bezig bent. Daarnaast is een uitwisbaar notitieboek ook gewoon heel handig! Foutjes maken is verleden tijd, je veegt het gewoon weg en niemand heeft het door.

Ook goed om te weten! De productie van Correctbook wordt gedaan in Nederland door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Uitwisbaar notitieboekje kopen? Dit zijn de kenmerken

  • Uitwisbaar notitieboekje, dus herbruikbaar
  • Makkelijk schoon te maken met een sponsje of de achterkant van de fineliner
  • Correctbooks zijn beschikbaar in verschillende maten (A4,A5,B6,A6)
  • Een uitwisbaar notitieboek heeft dezelfde schrijfervaring als op papier
  • Droogt binnen enkele secondes

Conclusie & overzicht

Er zijn verschillende formaten Correctsbooks op de markt. Ben jij op zoek naar een milieubewuste notitieboek in A5 formaat? Of ga jij voor een A4 formaat uitwisbaar notitieboek?

Affiliate Links

Op mijn blog maak ik gebruik van affiliate links. Bestel je via deze links, dan ontvang ik een kleine commissie zonder dat jij meer betaalt. Op deze manier help je mij mijn blog te onderhouden. Bestel bijvoorbeeld ecologische schoonmaaktabs bij YouSea, boek je vakantie via Natuurhuisje of shop op BigGreenSmile.

Geplaatst in Duurzame Alternatieven, Wonen en getagd met , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *